Wij zijn

INTER-PSY Groep

INTER-PSY Groep is per 1 januari 2023 de organisatie achter INTER-PSY, INTER-PSY Begeleidt, IPGGZ en Psygro. INTER-PSY Groep biedt Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) in de vorm van behandeling, begeleiding en diagnostiek aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische klachten.

Missie

Onze missie is om onszelf misbaar te maken voor patiënten met psychische klachten door te werken aan zelfvertrouwen, veerkracht en autonomie, waardoor de patiënt meer regie krijgt of behoudt over zijn leven.

Visie

Wij geloven erin dat wij ondersteunend zijn aan het proces van de patiënt in het (her)vinden van zijn veerkracht. Dit doen wij enerzijds door een bedrijfseconomisch strak georganiseerde en geleide organisatie en anderzijds door optimale dienstverlening aan onze patiënten.

Geschiedenis INTER PSY

De oorspronkelijke organisatie, INTER-PSY, is in 2009 opgericht door Klinisch Psycholoog Ayhan Tatlicioglu. Zijn gedachte was dat de geestelijke gezondheidszorg anders kan én moet. Klein begonnen, maar in 13 jaar uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) in Nederland. INTER-PSY heeft meerdere kleinere partijen overgenomen, zoals IPGGZ, Psygro en Andersom Thuisbegeleiding.

Vanaf 1 januari 2023 is er een reorganisatie doorgevoerd. Andersom Thuisbegeleiding is gefuseerd met INTER-PSY Begeleidt en zal onder de naam INTER-PSY Begeleidt verder gaan.

 

INTER-PSY

INTER-PSY biedt geestelijke gezondheidszorg (GGZ) in de vorm van behandeling, begeleiding en diagnostiek aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische klachten Onze missie is om onszelf misbaar te maken voor patiënten met psychische klachten door te werken aan zelfvertrouwen, veerkracht en autonomie, waardoor de patiënt meer regie krijgt of behoudt over zijn leven.

Locaties INTER-PSY

INTER-PSY heeft 9 locaties verspreid over Groningen en Friesland. Het kan zijn dat op de ene locatie een ander zorgaanbod beschikbaar is dan op een andere.  Medewerkers van INTER-PSY staan u graag te woord als u meer wilt weten over het zorgaanbod per locatie.

BEKIJK ALLE LOCATIES

INTER-PSY Begeleidt

Bij INTER-PSY Begeleidt helpen we iedereen die het niet meer zelfstandig redt. Van volwassenen tot ouderen, van jonge kinderen tot gehele gezinnen. Heb jij problemen in de thuissituatie waar je de regie even, of wat langer, kwijt bent? Samen met een begeleider die bij jou past, zoeken we naar manieren om te werken aan jouw zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Zo helpen wij jou sterker uit de strijd te komen.

VERZORGINGSGEBIED INTER-PSY BEGELEIDT

PSYGRO

Psygro biedt geestelijke gezondheidszorg (GGZ) in de vorm van diagnostiek en behandeling bij kinderen en volwassenen. Sinds 2018 is Psygro onderdeel van INTER-PSY Groep. Door deze inhoudelijke samenwerking zijn wij in staat om nog betere zorg te leveren.

Locaties PSYGRO

Psygro werkt vanuit de praktijk van uw huisarts of op eigen locatie. Psygro is gevestigd op drie locaties in de provincie Noord-Holland. Behandelaren van Psygro en uw huisarts kunnen, indien nodig, snel schakelen.